Smslån för dig som är 18 år

Är du 18 och är i behov av ett smslån?

Inga problem, även om det är svårare, så är det faktiskt full möjligt att låna pengar när du är 18 år, eftersom du räknas myndig.

Långivare för dig som är 18 år

Nedan presenterar Smslånen.se långivare där du som 18 år gammal har möjlighet att ta ett smslån.

Notera att åldern kan skilja sig beroende på hur mycket pengar du vill låna.

[table id=1 row_order=sort row_order_sort_column=F row_order_sort_direction=ASC hide_columns=”11,10,9,8,7″ responsive=flip responsive_breakpoint=desktop /]

Låna pengar som 18-åring

Många långivare beviljar inte lån för 18 åringar, utan kräver ofta att man är minst
19, 20 eller till och med 21 år gammal. Vi på Smslånen.se förstår i och för sig hur dessa långivare resonerar.

Den som är 18 år har kanske precis börjat tjäna pengar och har därför inte alltid lärt sig att ta hand om sin egen ekonomi.

Det här resonemanget kanske stämmer i många fall, men långt ifrån alltid. Det finns massor av 18 åringar som har ett bra jobb, en bra inkomst och som är mycket ansvarsfulla när det gäller pengar. Samtidigt finns det många 21 åringar som är betydligt sämre på att hushålla med sina pengar än 18 åringar.

Åldern spelar alltså egentligen ingen roll, utan personens individuella förmåga. Därför tycker vi att det är vettigt att det finns ett stort antal snabba lån för 18-åringar.

Ofta samma krav för dig som är 18 år

Även om du ”bara” är 18 år får du tillgång till alla slags smslån. Du kan ta gratis sms ån, få ditt smslån direkt och kan till och med låna med betalningsanmärkningar, även om det kanske inte ser så bra ut att vara 18 år och redan har dragit på sig en betalningsanmärkning, men möjligheten finns.

I stort sett gäller samma krav för dig som för alla andra som vill ta ett smslån, med undantag för några få smslångivare som beviljar lite mindre lån för 18 åringar.

Bästa lånen för 18 åringar

  • Gratis smslån. Vivus, ViaConto och Ferratum erbjuder gratis lån för 18 åringar på 4 000 – 6 000 kr.
  • Smslån direkt. Vivus, Kredit365 och Meddelande lån har smslån som kan sättas in direkt på ditt bankkonto även på helger och kvällar.
  • Smslån med betalningsanmärkning. Om du har lyckats dra på dig en anmärkning kan du till exempel vända dig till ViaConto, Ferratum och Paxo.