Smslån med betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar men i behov av ett smslån?

Du kanske har en bättre ekonomi idag än när du fick betalningsanmärkningen och i stort behov av lån, då en tråkig men viktig utgift dykt upp – som måste betalas.

Här på Smslånen.se hittar du långivarna som godkänner smslån med betalningsanmärkning.

Se bara till att betala lånet i tid – så att du inte riskerar att få ännu en betalningsanmärkning.

Långivare som accepterar smslån med betalningsanmärkning

Nedan är en lista på långivare som godkänner smslån med betalningsanmärkning.

Listan är sorterad på ”Anmärkning OK” men du hittar även andra långivare som vi rekommenderar.

246 personer valde detta lån

8.6

 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Lån upp till 30 000 kr
 • Utan UC
 • Inga dolda avgifter

Ränta:

25,95%

Låneperiod:

1 - 180 mån

Minsta belopp:

3000 kr

Max belopp:

30 000 kr

358 personer valde detta lån

8.6

 • Låna upp till 45 000 kr
 • Besked samma dag
 • Ingen UC
 • Flexibel kontokredit

Ränta:

39,6%

Låneperiod:

4 - 46 mån

Minsta belopp:

1000 kr

Max belopp:

45 000 kr

Det här är en högkostnadskredit.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

254 personer valde detta lån

8.5

 • Accepterar betalningsanmärkningar
 • Inget inkomstkrav
 • Flexibel återbetalningstid
 • Svar direkt

Ränta:

39,5%

Låneperiod:

1 - 72 mån

Minsta belopp:

1000 kr

Max belopp:

20 000 kr

Det här är en högkostnadskredit.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

306 personer valde detta lån

8

 • Ansök med Bank-ID
 • Snabb handläggning
 • Låna upp till 10 000 kr
 • Ingen UC

Ränta:

39 %

Låneperiod:

1 - 6 mån

Minsta belopp:

1000 kr

Max belopp:

10 000 kr

Det här är en högkostnadskredit.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

238 personer valde detta lån

7.9

 • Snabb utbetalning
 • Snabbt svar
 • Räntefritt lån
 • Ingen UC

Ränta:

21.85 %

Låneperiod:

5 - 24 mån

Minsta belopp:

3000 kr

Max belopp:

25 000 kr
Visa fler

Kan du ta smslån trots betalningsanmärkning?

Många kanske tror att det är svårt att få ett lån med betalningsanmärkning, men så behöver det inte vara om du funderar på att ta ett smslån.

Till skillnad från de vanliga bankerna, som i stort sett aldrig lånar ut pengar om du har betalningsanmärkningar, tittar många smslånegivare på andra faktorer som gör att man kan ta ett snabblån med anmärkningar.

Betalningsanmärkningar behöver alltså inte alls vara ett hinder för att ta ett smslån, och det är tur det.

Det vore trist om du inte skulle kunna ta ett litet smslån bara för att du kanske missade att betala en räkning när du var på en långresa eller för att du för två år sedan var luspank och inte kunde betala alla dina räkningar.

Smslånen.se tycker, precis som de långivare som accepterar smslån med betalningsanmärkningar, att nuet är betydligt viktigare än det förflutna. Vad spelar det för roll om du hade en dålig ekonomi igår om du har en mycket bättre ekonomi idag?

Smslån med betalningsanmärkningar

Så kan du låna pengar med betalningsanmärkning

En smslångivare som accepterar smslån med betalningsanmärkningar tar en kreditupplysning
precis som alla andra när du ansöker om ett lån, men istället för att stirra sig blind på dina anmärkningar tittar de på din betalningsförmåga.

Och det som påverkar din betalningsförmåga är framförallt det här:

 • Hur stor inkomst du har, men du behöver inte ha en fast anställning eftersom smslån är så små och betalas tillbaka så snabbt.
 • Långivaren kollar om du har någon skuld kvar hos kronofogden. Skulle du ha det får du tyvärr inte låna.
 • De kollar på hur många aktiva lån och övriga krediter du har.
 • Om du har lånat hos smslångivaren tidigare tittar de på hur du har skött dina tidigare smslån hos dem.
 • De tittar på hur många du måste försörja på din inkomst.
 • De kollar vilka andra fasta utgifter du har, t ex utgifter för hyra, el och vatten.

Kraven för smslån med betalningsanmärkningar varierar

Vid sidan av denna granskning tittar långivaren även på själva betalningsanmärkningarna och väger de mot din individuella betalningsförmåga.

Men olika smslångivare har olika krav när det gäller smslån med betalningsanmärkning. Så här kan det se ut:

 • Långivaren har inga förutbestämda krav på hur många betalningsanmärkningar du får ha, utan gör istället en helhetsbedömning.
 • Långivaren har ett tak för hur många betalningsanmärkningar du får ha, det kan handla om alltifrån 1 anmärkning upp till 9 stycken.
 • Långivaren vill inte att skulden bakom betalningsanmärkningen ska ha varit större än ett visst belopp. Det här är emellertid ett ganska ovanligt krav.
 • Långivaren har en gräns på hur gamla dina anmärkningar får vara. Normalt sett får du inte ha dragit på dig en ny betalningsanmärkning under det senaste halvåret.

Nekad när du vill ta ett smslån med betalningsanmärkningar

Om du skulle ansöka om ett lån med betalningsanmärkning och bli nekad kan du alltid ringa långivaren och föra en personlig dialog med dem. Det ligger ju i deras intresse att låna ut pengar till dig, även om du har betalningsanmärkning, men de vill såklart vara säkra på att du kan betala tillbaka.

Försök övertyga dem att din ekonomi är god nog och om du tjänar mer än vad kreditupplysningen visar bör du bevisa det. Eller om dina fasta utgifter har minskat under den senaste tiden (t ex för att du har flyttat till en bostad som har en lägre hyra) bör du intyga det. Det här ökar dina chanser att få ett smslån med betalningsanmärkning även om du först får ett nej.

Tänk bara på att ju fler betalningsanmärkningar du har desto svårare kan det bli att få smslån. Om de är helt ointresserade av att hjälpa dig kan du alltid testa att låna pengar med betalningsanmärkning någon annanstans.

Kan jag låna en större summa?

Hos Smslånen.se kan du låna upp till 20 000 kr med betalningsanmärkning, t ex hos Cashbuddy. Det finns nästan inga banker och kreditbolag som beviljar privatlån till folk som har betalningsanmärkningar, men det finns så kallade omstartslån och bolån du kan ta om du har en bostad som säkerhet. Det är din enda chans att låna pengar med betalningsanmärkning om du behöver ett riktigt stort lån.

Smslån med betalningsanmärkningar i korthet

När livets oförutsedda händelser leder till ekonomiska svårigheter kan det vara frestande att vända sig till snabba lån som smslån med betalningsanmärkningar. Men för människor med betalningsanmärkningar kan processen med att hitta en pålitlig långivare vara särskilt utmanande. På Smslånen.se strävar vi efter att göra denna process enklare och mer transparent för alla våra användare, oavsett deras ekonomiska situation.

Betalningsanmärkningar kan drabba vem som helst. De är ofta resultatet av en tillfällig ekonomisk kris. Dock kan de påverka din kreditvärdighet och möjlighet att få lån i flera år framöver. Trots det finns det långivare som är beredda att bevilja lån till personer med betalningsanmärkningar, och det är här Smslånen.se kommer in i bilden.

Vår plattform samlar in information om olika långivare, deras villkor, avgifter, räntor och, viktigast av allt, deras inställning till låntagare med betalningsanmärkningar. Med Smslånen.se kan du jämföra olika lån och långivare, och hitta det bästa alternativet för din situation.

Men vi erbjuder mer än bara en jämförelsetjänst. Vi vill också utbilda våra användare om den ekonomiska aspekten av smslån med betalningsanmärkningar. Inklusive deras potentiella risker och fördelar, samt olika strategier för att förbättra din kreditvärdighet. Vi vill hjälpa dig att göra välinformerade beslut som bidrar till din ekonomiska hälsa på lång sikt.

Att låna pengar med betalningsanmärkningar via Smslånen.se

Att ha betalningsanmärkningar behöver inte vara slutet på din möjlighet att låna pengar. På Smslånen.se strävar vi efter att erbjuda möjligheter till de med olika finansiella förutsättningar, även för dig som vill låna pengar med betalningsanmärkningar.

Vad innebär en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en notering som uppstår när du inte har kunnat uppfylla dina finansiella åtaganden i tid. Denna anteckning kan potentiellt påverka din möjlighet att få lån, hyra bostäder och ibland även att få anställningar. Men det betyder inte att du är helt blockerad från att låna pengar.

Låna pengar med betalningsanmärkningar: Vad du ska tänka på!

När du vill låna pengar med betalningsanmärkningar bör du vara medveten om att det ofta kommer med högre räntor och striktare återbetalningsvillkor, eftersom långivarna uppfattar det som en ökad risk att låna ut till personer med en historik av missade betalningar.

Men det finns också långivare som tar en mer nyanserad inställning och är villiga att erbjuda mer rimliga lån till personer med betalningsanmärkningar. Smslånen.se erbjuder en plattform där du kan jämföra olika långivare och hitta det bästa alternativet för din situation.

Långivare som lånar ut till personer med betalningsanmärkningar

På Smslånen.se har vi flera långivare som är öppna för att bevilja lån till personer med betalningsanmärkningar. Genom att använda vår jämförelsetjänst kan du hitta det smslån med betalningsanmärkningar som bäst passar dina individuella behov och förutsättningar.

Kom ihåg att varje lån kommer med ansvar. Även om du har möjlighet att låna pengar med betalningsanmärkningar, bör du noggrant överväga din förmåga att återbetala lånet i tid för att undvika ytterligare ekonomiska svårigheter.

Snabblån med anmärkning via Smslånen.se

För många människor kan ekonomiska utmaningar och oväntade händelser leda till att de drabbas av betalningsanmärkningar. Även om en betalningsanmärkning kan göra det svårare att låna pengar, betyder det inte att det är omöjligt. På Smslånen.se kan vi hjälpa dig att hitta snabblån med anmärkning som passar dina individuella behov, även om du har en eller flera betalningsanmärkningar.

Vad innebär ett snabblån med anmärkning?

Ett snabblån med anmärkning är ett lån som du kan ansöka om trots att du har en eller flera betalningsanmärkningar. Långivare som erbjuder denna typ av lån tar hänsyn till mer än bara din kreditvärdighet när de fattar sitt beslut. Faktorer som din nuvarande ekonomiska situation och din förmåga att betala tillbaka lånet kan vara lika, om inte mer, avgörande.

Hitta snabblån med anmärkning på Smslånen.se

På Smslånen.se har vi samlat flera långivare som är villiga att bevilja snabblån till personer med betalningsanmärkningar. Genom att jämföra olika långivare och deras villkor kan du hitta ett lån som passar dina behov och förutsättningar.

Tänk på detta innan du tar ett snabblån med anmärkning

När du ansöker om ett snabblån med anmärkning bör du vara extra uppmärksam på lånets villkor. Dessa lån kan komma med högre räntor och avgifter på grund av den ökade risken som långivaren tar. Se till att du kan betala tillbaka lånet inom avtalad tid för att undvika ytterligare ekonomiska problem.

Att ta ett snabblån med anmärkning kan vara en lösning för att hantera tillfälliga ekonomiska problem. Men det är viktigt att se det som en kortvarig lösning och att arbeta mot en mer hållbar ekonomisk situation på lång sikt.

På Smslånen.se vill vi hjälpa dig att göra välgrundade beslut om din ekonomi. Genom att jämföra olika lån kan du hitta det som bäst passar dina behov, även om du har en betalningsanmärkning.

Smslån trots Kronofogden via Smslånen.se

Att ta ett smslån trots att Kronofogden är inblandad kan framstå som en utmaning. Men på Smslånen.se finns det långivare som beaktar din nuvarande ekonomiska situation mer än ditt förflutna. De fokuserar på din förmåga att återbetala lånet, inte bara på dina tidigare ekonomiska problem. Det är dock viktigt att tänka igenom ditt beslut noga. Ett smslån kan vara en tillfällig lösning, men det bör också följas av en långsiktig plan för att förbättra din ekonomiska situation och undvika framtida problem med Kronofogden.

Snabblån med betalningsanmärkningar via Smslånen.se

För dig som har betalningsanmärkningar kan det vara svårt att få traditionella banklån. Där kommer snabblån in i bilden. På Smslånen.se kan du jämföra långivare som erbjuder snabblån med betalningsanmärkningar. Dessa långivare fokuserar mer på din nuvarande betalningsförmåga än dina tidigare ekonomiska misstag. Det är dock viktigt att förstå att snabblån har högre räntor och kan innebära kostnader om de inte hanteras korrekt. Om du väljer att ta ett snabblån, bör du ha en solid plan för att kunna återbetala lånet i tid för att undvika ytterligare finansiella problem.

Att ta ett sms lån trots betalningsanmärkning med Smslånen.se

Att ha en betalningsanmärkning kan göra det svårare att få traditionella lån, men det är inte omöjligt. Ett alternativ för dessa situationer är ett SMS-lån. Med Smslånen.se kan du jämföra olika långivare som godkänner ansökningar trots betalningsanmärkningar.

Först och främst, använd jämförelsetjänsten på Smslånen.se jämför olika långivare som erbjuder SMS-lån. Inklusive de som accepterar låntagare med betalningsanmärkningar.

Vid valet av långivare är det viktigt att noggrant läsa igenom villkoren. Var medveten om räntan, avgifterna och vilka konsekvenser det kan ha om du misslyckas med att återbetala lånet i tid. Med betalningsanmärkningar kan du möta högre räntor och strängare villkor.

Sedan skickar du in din ansökan online. Vissa långivare kan kräva ytterligare dokumentation för att bedöma din nuvarande ekonomiska situation. Om din ansökan godkänns kommer lånet att överföras till ditt bankkonto, ofta samma dag eller nästa bankdag.

Även om det är möjligt att ta ett smslån trots betalningsanmärkning är det viktigt att överväga andra alternativ också. Ett smslån bör endast tas om du är säker på att du kan betala tillbaka det i tid för att undvika ytterligare finansiella problem.

Att tänka på innan du ansöker om ett smslån med betalningsanmärkningar

Att ansöka om ett smslån med betalningsanmärkningar är ett stort steg som kräver omsorgsfull övervägande. Här är några punkter att tänka på:

 • Överväg andra alternativ: Innan du ansöker om ett sms-lån bör du överväga alla tillgängliga alternativ. Det kan vara värt att prata med din bank eller en finansiell rådgivare för att se om det finns andra lösningar tillgängliga för dig.
 • Läs igenom villkoren: Var noga med att noggrant läsa alla villkor som är associerade med lånet. Detta bör inkludera räntan, eventuella avgifter och vad som händer om du inte kan betala tillbaka lånet i tid.
 • Betalningsförmåga: Även om en långivare kan erbjuda ett lån trots betalningsanmärkningar, betyder det inte nödvändigtvis att det är rätt beslut. Tänk på din förmåga att betala tillbaka lånet inom den angivna tidsramen.
 • Jämför långivare: Använd en tjänst som Smslånen.se för att jämföra olika långivare. Detta hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet och att förstå vilka långivare som är villiga att låna ut till individer med betalningsanmärkningar.
 • Långsiktig plan: Ett sms-lån bör endast vara en del av en större, långsiktig plan för att lösa eventuella finansiella problem du kan ha. Det är viktigt att ta steget att betala av skulder och förbättra din kreditvärdighet.
 • Sök rådgivning: Om du känner dig osäker, överväg att prata med en ekonomisk rådgivare. De kan ge dig råd och vägledning om ditt beslut.

Kom ihåg att ansöka om ett smslån med betalningsanmärkningar endast bör göras när du är säker på att du kan betala tillbaka det, och att du har övervägt alla dina andra alternativ.

Tre smslån med betalningsanmärkningar

Det är inte alla smslånegivare som tillåter att du har betalningsanmärkningar. Därför vill vi tipsa om tre bra smslån som du kan få trots betalningsanmärkningar.

Dessa smslånegivare nedan tittar i första hand tittar på din nuvarande ekonomiska situation istället för att hänga upp sig för mycket på en gammal betalningsanmärkning eller två.