Billiga smslån

Smslånen.se gör det väldigt enkelt för dig att hitta billiga smslån, det är trots allt det som är vårt huvudsakliga syfte. Hos oss är det nämligen mycket snabbt och smidigt att jämföra smslån och hitta det smslån som är billigast för just dig, och som lever upp till de önskemål och förutsättningar just du har.

Hitta billiga smslån

  • När du ska söka efter ett billigt smslån väljer du helt enkelt det belopp du vill låna och hur länge du vill låna genom att dra i reglagen på vår förstasida.
  • Om du bara är ute efter helt gratis smslån och/eller räntefria smslån bockar du för rutan Visa bara lån som är räntefria för nya kunder. Här får du alltså fram marknadens billigaste smslån!
  • Om du har en eller flera betalningsanmärkningar kan du bocka för en ruta så listas bara smslån som tillåter betalningsanmärkningar. Då ser du vilka smslån som är billigast för just dig.

Vi listar alltid de billigaste smslånen

Längst upp på listan hamnar såklart de allra billigaste smslånen. Om du till exempel vill låna 10 000 kr i 60 dagar ser du att Leasys smslån är billigast (hösten 2016) trots att avbetalningstiden för detta smslån är på hela 12 månader.

Anledningen till att vi listar längre lånetider än 60 dagar fast du valt denna avbetalningstid är att vi vill att du ska hitta ett så billigt smslån som möjligt och i det här fallet är faktiskt Leasys lån billigare trots att avbetalningstiden är längre.

Om du vill komma ännu billigare undan

Om du är ute efter det billigaste smslånet ska du såklart vända dig till en långivare som erbjuder helt kostnadsfria smslån som du aldrig har lånat av tidigare, men ibland kanske man behöver låna en lite större summa och/eller behöver en längre låneperiod. Då kan du med fördel vända dig till långivare som Leasy, Onea, Lendo eller Cashbuddy och lägga upp lånet på ett år fast du planerar att betala tillbaka det inom någon månad.

Du kan nämligen lösa lånet precis när du vill och om du löser någon av dessa långivares smslån i förtid kommer du riktigt billigt undan eftersom de har lägre årsränta än vad de flesta andra smslångivare har.