Är det gratis smslån verkligen helt gratis?

Japp, ett gratis sms lån är verkligen helt gratis (listan på gratis lån hittar du här). När du ansöker om ett gratis smslån betalar du ingen ansökningsavgift och när smslånet betalas ut drar smslångivaren inte av för någon uppläggningsavgift. Du betalar såklart inte heller någon ränta alls för annars skulle det ju inte vara ett gratis sms lån, eller hur? Inga andra dolda avgifter tillkommer och du förbinder dig inte till att låna igen.

Däremot måste du såklart betala tillbaka på smslånet i tid för annars får du normalt betala lika mycket för lånet som om det inte hade varit gratis från början. Om du till exempel har tagit ett gratis sms lån på 30 dagar och betalar tillbaka på det efter 60 dagar (efter överenskommelse med smslångivaren) får du betala ränta för alla 60 dagar och inte bara för de 30 dagar som du har förlängt lånet med. Så betala alltid tillbaka på ditt gratis sms lån i tid!

Det minsta gratis smslånet är på 500 kr och det största ligger för närvarande på 6000 kr och du betalar tillbaka på dessa gratislån inom 7 – 30 dagar beroende på smslångivare och smslånets storlek.