Bank Norwegian

Om du behöver låna riktigt snabbt är kanske inte Bank Norwegian ditt förstahandsalternativ precis, men om du är ute efter ett riktigt förmånligt privatlån eller ett vettigt kreditkort är det definitivt en bank som det är värt att titta lite närmare på. Bank Norwegian är ingen bank som har alla slags banktjänster utan snarare en bank som har nischat sig på utlåning och sparande och ägs av Norwegian Finans Holding.

Billiga privatlån

Precis som med alla andra privatlån/blancolån sätts räntan individuellt hos Norwegian, den lägsta ränta du kan få är strax under 5 % men om du har en relativt dålig betalningsförmåga kan du få betala upp till 20 % i ränta, vilket ändå är betydligt lägre än för smslån.

Bank Norwegian är ovanligt generösa både när det gäller lånebelopp och avbetalningstid, du får låna upp till 400 000 kr i 15 år om din betalningsförmåga är god nog. Det är 50000 kr mer och 3 år längre än vad det flesta banker erbjuder.

Bank Norwegians kreditkort

  • Upp till 100 000 kr i kredit.
  • Upp till 6 veckors räntefri kredit.
  • Upp till 20 % i Cashpoints när du flyger med Norwegian.
  • 1 % i bonus på alla köp som görs med kreditkortet.
  • Kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår.

Spara hos Norwegian?

Hos Bank Norwegian får du en riktigt bra ränta när du sparar pengar hos dem. Till skillnad från storbankerna som knappt ger något ränta alls i dagsläget (om de ger någon ränta överhuvudtaget) får du 0.90 % i ränta. Sparkontot tillåter fria uttag och insättningar och lämpar sig därför utmärkt för månadssparande.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2022 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Låna upp till 600 000 kr
Snabb ansökan
Samla smålån till låg ränta
Bra Kundservice

8.6

Låna upp till 30 000 kr
Ingen UC
Snabbt lånebesked
Digital ansökan

8.5

Låna upp till 500 000 kr
Samla smålån och krediter
Prisgaranti
Låg ränta

8.4