Cashbuddy

Cashbuddy är en utmärkt långivare för dig som behöver ta ett lite större sms lån och som vill få en relativt lång återbetalningstid.  Deras lån befinner sig egentligen i gränslandet mellan vanliga privatlån och smslån eftersom lånetiden är betydligt längre än för de klassiska smslånen men när det gäller lånebeloppen så befinner de sig närmare smslånets typiska lånebelopp. Som du kanske själv har sett har det dykt upp massor av lån på marknaden som befinner sig i detta gränsland.

Lätt att få låna

Trots att du kan få låna upp till 25 000 kr hos Cashbuddy har de inte alls några hårda lånekrav.

  • För det första gör de en individuell bedömning när det gäller inkomst och du kan även låna om du lever på A-kassa eller pension.
  • För det andra får du låna med betalningsanmärkningar bara du inte har några skulder kvar hos kronofogden. Du får emellertid inte vara försätt i konkurs, stå under förvaltarskap eller genomgå en skuldsanering för att få låna, men annars är det sällan några problem att få låna hos Cashbuddy.

Så om du behöver ett lite större smslån och har svårt att få lån på andra håll kanske Cashbuddy kan vara långivaren för dig.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6