Klicklån

Klicklån är en smslångivare som har valt att erbjuda lite större smslån med en längre återbetalningstid och en låg ränta. Årsräntan är från endast 9,9 %, något som är riktigt bra, däremot har lånet en uppläggningsavgift vilket inte är helt ovanligt för större lån. När det gäller lånebelopp som kan du låna alltifrån 5000 kr upp till 40 000 kr och återbetalningen är flexibel för alla lånebelopp. Du kan lägga upp ditt sms lån på 1 – 6 år oavsett hur stort eller litet lån du tar.

Klicklån är resultatet av ett samarbete med välkända Thorn Svenska AB som har funnits på marknaden i över 45 år och är således en mycket seriös långivare.

Blixtsnabba stora lån

Trots att Klicklån erbjuder så pass stora smslån som 40 000 kr kan de betalas ut redan samma dag, vilket är unikt för så stora lån. Du får svar på din låneansökan direkt på skärmen och signerar sedan ditt låneavtal med e-leg. Om du har gjort det här innan kl. 11.00 en vardag får du pengarna samma dag, annars får du pengarna senast nästa bankdag.

Smidig återbetalning

Om du tar ett sms lån hos Klicklån betalar du tillbaka månadsvis via autogiro och slipper således att betala för någon aviavgift. Du kan även lösa ditt lån i förtid och göra extraamorteringar precis när du vill.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6