Marginalen

Marginalen, eller Marginalen Bank närmare bestämt, är en välkänd relativt stor bank som inte bara erbjuder fördelaktiga lån utan även kreditkort och sparkonton. Det är alltså en bank som nischat sig på framförallt utlåning och sparande. Några vanliga smslån har de förvisso inte men eftersom Marginalen erbjuder schyssta lån och även så kallade omstartslån för dig som har betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden tycker vi att det är värt att presentera dem här på smslånen.se

Marginalens Privatlån

Marginalens privatlån är ett klassiskt blancolån, det vill säga ett lån som inte kräver någon säkerhet och där banken inte bryr sig om vad du ska använda pengarna till. Du kan alltså låna till precis vad du vill. Eftersom du kan låna så mycket som 350 000 kr ställer Marginalen emellertid lite högre krav på sina låntagare än vad smslångivarna brukar göra.

Omstartslån

Om du av någon anledning haft det tufft ekonomiskt under en tid och lyckats dra på dig en betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden har du möjlighet att ta ett omstartslån hos Marginalen Bank. Med ett omstartslån kan du lösa dina gamla kronofogdeskulder och låna till en bostad om du vill. Kraven för att få ett omstartslån är att du är minst 25 år och att du tjänar minst 200 000 kr/år om du är en ensam sökande.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2022 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Låna upp till 600 000 kr
Snabb ansökan
Samla smålån till låg ränta
Bra Kundservice

8.6

Låna upp till 30 000 kr
Ingen UC
Snabbt lånebesked
Digital ansökan

8.5

Låna upp till 500 000 kr
Samla smålån och krediter
Prisgaranti
Låg ränta

8.4