Mobillån

Även om smslånegivaren Mobillån heter Mobillån kan du naturligtvis ansöka om ett smslån direkt på Mobillåns hemsida. Om du är ny kund har du möjlighet att låna 1000 kronor gratis och betalar endast för ansökningsavgiften som är på 30 kronor. Mobillån är en väletablerad smslånegivare som var först i Sverige att erbjuda smslån via nätet och per mobil.

Så här lånar du pengar via Mobillån

Mobillåns hemsida är enkel och överskådlig. Här hittar du all information du behöver om Mobillåns smslån: instruktioner, villkor, lånebelopp och lånetid. På startsidan kan du klicka för det belopp som du vill låna och under det aktuella beloppet ser du kostnaden för lånet. När du ansöker om ett smslån hos Mobillån fyller du enkelt i ditt personnummer och postnummer direkt på startsidan.

Mobillån lånar ut fem olika lånebelopp: 1000, 2000, 3000, 4000 och 5000 kronor. Det spelar ingen roll om du är ny kund eller tidigare kund, du får alltid låna upp till 5000 kronor. Lånetiden är alltid på 30 dagar. Om du av någon anledning inte kan betala ditt lån i tid tillkommer en avgift på 150 kronor plus en förseningsavgift på 3 % per månad. Tänk bara på att det kan bli svårt att ta ett nytt smslån om du inte betalar ditt lån i tid.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6