Nanokredit


Se lånbelopp här Ansök om lån här »

Krav hos Nanokredit

 • Nanokredit accepterar inte betalningsanmärkning.
 • Minimum ålder är 20.
 • Minimum inkomst är 50 000 kr per år.

Nanokredit är ett snabbt växande företag som erbjuder smslån till dig som behöver pengar snabbt och smidigt. En solklar hemsida där du alltid ser hur mycket lånet kostar och när du senast ska betala tillbaka.

Låna gratis hos Nanokredit

Nanokredit ger just nu ut det första lånet gratis (upp till 1500 kr i max 15 dagar). Ja, det första lånet är faktiskt helt räntefritt och utan avgifter. Men inte nog med det, de ger även 5 % rabatt till återkommande kunder. Nanokredit är alltså generösa både mot sina nya och gamla kunder.

Individuell inkomstprövning och smslån utan UC

Två andra fördelar att låna pengar av Nanokredit är att de inte tar någon UC och att de gör en individuell inkomstprövning.

Fördelen med att de inte tar en kreditupplysning hos UC är att den inte registreras hos UC, det vill säga hos Sveriges största kreditupplysningsföretag som alla svenska storbanker och de flesta hyresvärdar, mobil- och bredbandsoperatörer och arbetsgivare använder sig av. Det här gör att de inte ser att du har ansökt om ett smslån.  Det kan vara bra av flera skäl som du kan läsa om på sidan där vi listar alla våra smslån utan UC.

Fördelen med långivare som gör en individuell bedömning och inkomstprövning är att även du som har en mycket låg inkomst eller som inte har någon inkomst av tjänst alls har möjlighet att få låna. Dessa långivare gör istället en samlad bedömning av din betalningsförmåga och kan även bevilja smslån till dig som lever på A-kassa eller studiemedel. Däremot är det inte självklart att du får låna där heller om du din betalningsförmåga inte är så bra, men det är bara att ansöka så vet du det. Det är gratis att ansöka hos de allra flesta smslångivare.

Du ansöker enkelt direkt på nätet, men du kan också ringa in till deras kundtjänst.

0 73 100 1
73.2%
Average Rating

Nanokredit betyg

 • Utbetalningstid
  68%
 • Webbplats
  92%
 • Öppettider
  61%
 • Lånflexibilitet
  73%
 • Avgifter & räntor
  72%

Belopp att låna hos Nanokredit

BeloppLöptidRäntaAvg.TotaltGå vidare
BeloppLöptidRäntaAvg.TotaltGå vidare
BeloppLöptidRäntaAvg.TotaltGå vidare