Säkerfinans

SäkerFinans är ett väletablerat företag i Sverige som erbjuder olika finansiella tjänster till kunder bosatta i Sverige. De erbjuder därmed smslån i form av en flexibel kredit där du bara lånar och använder frivillig summa av den kredit som du har blivit beviljad.

Kreditbelopp och räntor hos Säkerfinans

Säkerfinans erbjuder flexibla lånealternativ med en maxgräns på 30 000 kronor. Räntesatserna tillsammans med all information kring återbetalning, uppläggningsavgift och andra villkor finns tydligt presenterade på deras webbplats, för att du som kund ska undvika överraskningar. Uppläggningsavgift är 295 kronor. Aviseringsavgift på 35 kronor tillkommer vid avisering. Minsta belopp att betala per månad är 1350 kronor, 4,5 % av den totala krediten.

På hemsidan finns också ett räkneexempel för att visa hur mycket en kredit på Säker Finans kommer att kosta: Beräknad med antagandet att kredit­limiten är 10 000 kronor och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom 12 åter­betalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan 65,83 % och krediträntan, som är rörlig, för närvarande 39 %, per år. Månads­kostnaden är 1 095 kronor och totalt att betala tillbaka blir 12 979 kronor inklusive avgifter.

Fördelar med Säker Finans

En av  fördelarna med Säkerfinans är att de möjliggör snabba och smidiga utbetalningar på samma dag som ansökan godkänns. Detta är särskilt fördelaktigt för kunder som behöver snabb finansiell hjälp för att hantera oväntade utgifter eller nödsituationer.

Det finns så klart många olika situationer när du som kund kan behöva använda en tjänst som Säker Finans tillhandahåller, några av dessa kan vara följande:

  • Betala oväntade medicinska räkningar eller nödsituationer.
  • Finansiera hemförbättringar eller renoveringar.
  • Konsolidera befintliga skulder till ett enda lån.
  • Investera i affärsrelaterade ändamål.
  • Finansiera större inköp som bil eller båt.

Krav för låntagare hos Säkerfinans

  • Minst 18 år gammal.
  • Ha en stabil inkomst och kunna visa upp inkomstintyg.
  • Inga aktiva skulder hos Kronofogden.
  • Svensk medborgare eller permanent uppehållstillstånd i Sverige.
  • Ha ett giltigt svensk bankkonto för utbetalning av lånebeloppet.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Säkerfinans ett brett utbud av finansiella tjänster med flexibla lånealternativ. Säker Finans är ett pålitligt alternativ för kunder som behöver finansiell hjälp i olika situationer, som att betala medicinska räkningar, finansiera hemförbättringar eller konsolidera skulder. 


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6