Om du behöver låna en större summa pengar ska du definitivt vända dig till Sevenday. Sevenday erbjuder privatlån på 10000 – 300 000 kr som du kan lägga upp på 1 – 12 år till marknadens lägsta ränta.

Alltid billigast hos Sevenday

Det absolut bästa med Sevenday är att de har en lägstaprisgaranti vilket innebär att om just du får en lägre låneränta någon annanstans så ser de till att du får en ännu lägre ränta hos Sevenday. Det är ju nämligen så att räntan för privatlån sätts individuellt och att den ränta som marknadsförs hos de olika bankerna och kreditbolagen alltid är den lägsta ränta man kan få, något som baseras på hur god din ekonomi är, så om du inte har en riktigt bra ekonomi får du förmodligen betala en högre ränta. Det är alltså denna ränta Sevenday lägger sig under.

Andra fördelar

  • Inkomstkraven är inte speciellt höga, det räcker med att du tjänar 120 000 kr/år.
  • Du har möjlighet att utnyttja tre avbetalningsfria månader om året.
  • Snabb handläggning för att vara ett privatlån. Du får ett preliminärt besked på en gång och du kan signera ditt låneavtal med e-leg, sedan tar det bara någon bankdag innan pengarna sitter på ditt bankkonto.

Vi på smslånen.se rekommenderar Sevenday som din nästa långivare om du behöver ett större privatlån eftersom det är billigast på marknaden, har rimliga krav och betalas ut snabbt.

Profilbild
Gabriel Pålsson

Gabriel Pålsson har en lång erfarenhet inom finans med ett stort fokus på lån och krediter. Han har jobbat inom denna bransch i ca 12 år och brinner för att hjälpa vanliga människor förstå pengar, lån, sparande och privatekonomi.