Smspengar

Smspengar är ett Uppsalaföretag som erbjuder små snabba smslån upp till 4000 kr och har ett gratis smslån till nya kunder på 1000 kr. Smspengar har inga krav på någon minimuminkomst utan gör en individuell bedömning av din ekonomi, vilket är bra för dig som inte har en så hög inkomst men som har råd att låna ändå. När du ansöker om ett smslån hos smspengar får du svar på din ansökan direkt och pengarna sitter på ditt bankkonto inom 24 timmar. Hur snabbt det går beror på när på dagen du ansöker.

Låna pengar hos Smspengar

Smspengars hemsida ger dig all information du behöver och är extremt lättnavigerad. Här finns det sedvanliga reglaget som du drar i när du vill se hur mycket ditt sms lån kommer att kosta. Smspengar har även en chat som öppnas direkt på förstasidan som du kan använda om du har några frågor eller funderingar.

Om du tar ett smslån hos smspengar får du alltid en lånetid på 30 dagar och om du är ny kund får du låna 500 – 2000 kr första gången. Andragångskunder får låna upp till 3000 kr och tredjegångskunder 4000 kr. Åldergränsen för att få ta ett smslån hos smspengar är 18 år.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2022 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6