Snabbfinans

Snabbfinans erbjuder små enkla smslån, precis som de skriver på sin sajt. Du får låna upp till 3000 kronor och du ansöker enkelt genom att fylla lånebelopp, ditt personnummer och telefonnummer och klickar sedan på knappen ”ansök nu” på startsidan. Du får svar på din ansökan inom någon timme och om den är godkänt förs smslånet omedelbart över till ditt bankkonto. Du behöver inte använda dig av e-legitimation när du ansöker om smslån hos Snabbfinans, vilket naturligtvis är bra för dig som inte använder e-legitimation. Istället får du en kod skickad till dig via sms som används som verifiering.

Låna pengar hos Snabbfinans

Snabbfinans hemsida är extrem lättnavigerad och här finns all information du behöver om deras smslån. Här finns tydliga instruktioner om hur du tar ett smslån, vilka villkor som gäller och redan på startsidan ser du vad lånen kostar. Du kontaktar enkelt Snabbfinans via e-post, via formulär eller per telefon om du har några funderingar.

Snabbfinans lånestruktur är mycket enkel. Du kan låna 1000, 2000 eller 3000 kronor i 30 dagar. Kostnaderna för smslånet är mycket rimliga. Du betalar 245 kronor för ett smslån på 1000 kronor, 395 kronor får ett smslån på 2000 kronor och 545 kronor får ett smslån på 3000 kronor.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6