Thorn

Thorn är ett bra alternativ för dig som behöver låna 5000 – 50000 kr och som vill lägga upp lånet på 1 – 6 år. Thorns ränta är betydligt lägre än vad de flesta sms lån har men är lite högre än för vanliga privatlån.

Varför låna pengar hos Thorn?

Ja, varför låna pengar hos Thorn om man behöver låna en lite större summa pengar under några år när det finns billigare privatlån. Svaret på den frågan är enkel: De gör en individuell bedömning av din betalningsförmåga, vilket är bra om du har relativt låg inkomst. De flesta privatlångivare har krav på en minimiinkomst som brukar vara på minst 100 000 kr/år och om du tjänar mindre än så är det alltså kört, men inte hos Thorn. Dessutom är deras årsränta från 9.9 %, en nivå som många låntagare ändå hamnar på när det lånar hos en bank om deras ekonomi inte är riktigt bra.

Thorns privatlån är alltså ett mycket bra alternativ till smslån om du inte tjänar sådär jättemycket och som vill kunna lägga upp ditt lån på en längre tid. En annan långivare som erbjuder ett liknande lån är Leasy.

Lite om Thorn

När Thorn etablerades i Sverige på 60-talet satsade de på uthyrning av hemelektronik som TV-apparater och stereoanläggningar, men har nu gått över till att sälja sin hemelektronik på avbetalning istället samt erbjuda privatlån till en vettig ränta.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2022 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Låna upp till 600 000 kr
Snabb ansökan
Samla smålån till låg ränta
Bra Kundservice

8.6

Låna upp till 30 000 kr
Ingen UC
Snabbt lånebesked
Digital ansökan

8.5

Låna upp till 500 000 kr
Samla smålån och krediter
Prisgaranti
Låg ränta

8.4