Tryggkredit

Tryggkredit är ett företag som erbjuder finansiella tjänster åt privatpersoner främst i form av lån och krediter. De har ett bra tjänsteutbud, med tydliga villkor och förutsättningar för att du ska bli godkänd.

Tjänsteutbudet

Tryggkredit erbjuder olika typer av lån till privatpersoner. Deras tjänster sticker ut genom en snabb och enkel ansökningsprocess och flexibla villkor. Dessa olika alternativ ger kunderna möjlighet att välja den bästa lösningen som passar deras ekonomiska behov. 

Ansökningsprocessen hos Tryggkredit

För att därmed ansöka om ett lån hos Tryggkredit kan du använda dig av deras digitala plattform. Processen för att ansöka är relativt enkel och tar normalt sett bara några minuter att slutföra. Du behöver fylla i nödvändig information, såsom personuppgifter och ekonomisk information. Tryggkredit tar sedan en kreditupplysning via Bisnode för att bedöma din kreditvärdighet och fatta beslut om lånet.

Snabbheten

Tryggkredit marknadsför sig som en snabb och smidig lånepartner. När ansökan har skickats in gör de en snabb bedömning och beslutar om lånet kan beviljas. Om ansökan godkänns överförs pengarna till kundens konto inom en kort tidsram. Denna snabba service kan vara till fördel för kunder som behöver snabb tillgång till pengar.

Räntor och villkor hos Tryggkredit

Precis som med alla finansiella tjänster är det viktigt att vara medveten om räntor och villkor innan man ansöker om ett lån eller en kredit. Tryggkredit tillhandahåller tydlig information om räntor och avgifter på sin webbplats, tillsammans med ett enkelt räkneexempel: 

Beräknat med antagandet om en kredit på 50 000 kronor med en löptid på 85 månader, som återbetalas med 85 lika stora månadsbetalningar, blir den effektiva räntan 29,93 %, inklusive den månatliga administrativa avgiften på 25 kronoroch uppläggningsavgiften på 295 kronor. Krediträntan, som är rörlig, är för närvarande 25,45 % per år. Månadskostnaden blir därmed 1 297 kronor och totalt att betala tillbaka blir 109 721 kronor.

Tydligheten i villkoren gör därmed att du som kund slipper överraskningar och vet hela tiden hur mycket ditt lån kostar. Maxbeloppet att låna för nya kunder är dock 50 000 kronor och 100 000 kronor för återkommande kunder.

Krav

För att bli godkänd för lån hos Tryggkredit behöver du uppfylla dessa krav:

  • Minst 18 år.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Stabil inkomst.
  • Ett svenskt bankkonto.

Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6