Viaconto

ViaConto är en stor smslånegivare som även är etablerad i Storbritannien, Spanien, Tjeckien, Polen, Lettland och Litauen. ViaConto erbjuder nya kunder gratis smslån upp till 1500 kronor. Om du tar ett gratis smslån på 1500 kronor under 30 dagar betalar du inte ett enda öre i ränta och avgifter, utan betalar endast tillbaka exakt 1500 kronor inom 30 dagar och inte ett öre mer.

Låna pengar enkelt hos Viaconto

ViaContos hemsida är enkel och mycket överskådlig. På startsidan finner du två reglage, ett för belopp och ett för lånetid, som du drar med muspekaren när du vill se hur mycket ett visst smslån skulle kosta för dig. På hemsidan finns all information du behöver: villkor, instruktioner och kontaktinformation.

ViaConto erbjuder smslån på 1000 – 5000 kronor. Lånetiden är på 1 – 30 dagar men du kan förlänga lånet med ytterligare 30 dagar om du vill. När du tar ett smslån hos ViaConto får du en mycket flexibel återbetalningstid. Du kan välja exakt hur många dagar du vill återbetala lånet på och avgifterna anpassas efter hur många dagar du väljer. Om du väljer att betala tillbaka lånet på 29 dagar istället för på 30 dagar blir lånet lite billigare. Det är inte alla smslån som är så här flexibla.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2022 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6