Solsäkra semestern med smslån

Solsäkra semestern med smslån

Efter den usla midsommarhelgen blev det rusning hos resebyråerna eftersom folk blev rädda för att sommaren kanske skulle regna bort och därför ville de solsäkra sin semester.

Nu är det såklart ingen som har någon aning om den svenska sommaren kommer att bli bra eller inte, det vet ju man aldrig, men ett är i alla fall säkert: sommaren i Sydeuropa blir alltid solig och varm.

Så om du också vill vara säker på att få en solig och varm semester men inte riktigt har råd att boka en utlandsresa kan du alltid dryga ut reskassan med ett smslån.

Låna till solresan utan ränta

Om du behöver låna till hela solsemestern kanske du behöver låna minst 10 000 kr för att kunna bekosta flyg, hotell, restaurangbesök, rundturer och uteliv, men om du inte behöver låna till allt kanske det räcker med att låna 4000 – 6000 kr som i alla fall täcker själva charterresan.

I sådana fall kan du faktiskt ta ett gratis smslån som du kan betala tillbaka när du får lön. Om du har möjlighet att leva lite snålare efter din underbara och välbehövliga solsemester är det här helt klart ett mycket bättre alternativ än att köpa en resa på avbetalning där du måste betala en massa extra i ränta.

Ett gratis sms lån har nämligen ingen ränta eller några avgifter alls, så om du tar ett sådant smslån kostar det dig inget extra alls. Det kan det absolut vara värt utifall sommaren skulle regna bort.

  Nya regler för smslån

  Skärpta krav på smslångivarna 2016

  Våra bästa Smslån

  Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

  Räntefritt för nya kunder
  Låna upp till 50 000 kr
  Betala av i din egen takt
  Ingen UC

  8.7

  Ingen UC
  Flexibel återbetalning
  Kontokredit
  Utbetalas snabbt

  6.9

  Låna upp till 30 000 kr
  Ingen UC
  Ingen uppläggningsavgift
  Flexibel återbetalning

  7