Leasy

Leasy har, precis som Thorn, satsat på att erbjuda privatlån på 5000 – 50000 kr och det är ingen tillfällighet eftersom Leasy A/S numera äger Thorn. Det är även därför Leasys hemsida är mycket lik den Thorn har trots att det handlar om två olika varumärken.

Billigt alternativ till sms lån

Leasy har förvisso lite högre ränta än vad ett vanligt privatlån på 10000 – 350 000 kr brukar ha men räntan är ändå klart lägre än för sms lån. Nu är det i och för sig så att den kortaste avbetalningstiden hos Leasy är på 1 år men du kan lösa lånet precis när du vill. Om du tar ett lån hos Leasy och löser det efter 1 – 3 månader betalar du ingen ränta för tiden efter det vilket gör att du kommer riktigt billigt undan om du lånar hos Leasy istället för att ta ett vanligt smslån.

Det här fungerar förvisso bara för dig som tjänar minst 100 000 kr/år eftersom det är Leasys minimikrav när det gäller inkomst och dessutom accepterar de inte betalningsanmärkningar, men om du uppfyller alla deras krav är Leasys privatlån ett utmärkt alternativ.

Hos Leasy kan du inte bara låna pengar utan även köpa hemelektronik kontant eller på avbetalning.


Våra bästa Smslån

Nedan finner du våra utvalda smslån 2023 med den bästa kundservicen, snabb utbetalning och låga räntor.

Räntefritt för nya kunder
Låna upp till 50 000 kr
Betala av i din egen takt
Ingen UC

8.7

Låna upp till 45 000 kr
Besked samma dag
Ingen UC
Flexibel kontokredit

8.6

Accepterar betalningsanmärkningar
Lån upp till 30 000 kr
Utan UC
Inga dolda avgifter

8.6